Kom proeven van onze zomerse gerechten met passie bereid door onze chef.
Menu onder voorbehoud van updates in recepten en prijzen.
Barfood
Lekkere aperitiefhapjes als starter of als u enkel iets komt drinken
Tapasschotel Deluxe 2 pers.
35
00
charcuterie / Manchego kaas / olijven / ansjovis / lookbroodjes op de Ofyr / gelakte kippenvleugeltjes / Albondigas
Gelakte kippenvleugeltjes op de Ofyr
11
50
chilisaus / pinda / lente ui
Nacho's Deluxe
12
00
guacamole / zure room / cheddar / tomaatlook salsa / jalapenos
Vegetarische loempia's
8
50
chilisaus / pinda / lente ui
Tapasschotel 2 pers.
26
50
charcuterie / Manchego kaas / olijven / ansjovis / lookbroodjes op de Ofyr
Voorgerecht
Duo kaas-garnaalkroket
17
50
artisanale kroketten van den Bruno
Scampi's op de Ofyr
16
50
lichte looksaus / zomergroentjes
Ceviche van zalm
19
50
kortgegaarde zalm in zuur / Asian infused / fijne groentjes / koriander
Rundscarpaccio Agnus
18
50
sweety drops / Grana Padano / aged balsamico / rucola
Hoofdgerecht
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met ons slaatje “2460” en een keuze uit onze sidedishes.
Onze "Premium Cut" steakselectie werd zorgvuldig gemaakt door onze chef en geserveerd met een huisbereide bearnaise, pepersaus of champignonsaus.
Entrecote “Holsteiner Friesian” 300gr
35
50
Stuk van de dunne lende van het “Holstein”-melkveeras grasgevoederd in de Oostenrijkse bergen. Na de melkproductie krijgt het ras nog extra voeding om de spiermassa te verbeteren wat resulteert in een smaakvol stuk vlees met een aangename “bite”.
Sidedishes keuze (inbegrepen)
frietjes / zoete aardappel in de schil met frisse yoghurt-kruidendressing / tapenadebrood op de Ofyr
Kabeljauw op de Ofyr
26
00
slaatje "2460" / sidedish*
Gamba's op de Ofyr
26
00
citrus olie / chorizo / slaatje "2460"
Pasta vongole
25
00
vongole / pasta van de Pepe / kerstomaat / look / Grana Padano / peterselie
Mosselen Jumbo
31
50
mosselgroentjes / mosselsaus / sidedish* / vanaf 7 juli
Kogelsteak “Canadian Grainfed Agnus” 250gr
29
50
Bovenbil afkomstig van het “Irish Agnus”-runderras uit Canada. Dit ras is graangevoederd wat resulteert in een ronder en voller mondgevoel met een gebalanceerde vleessmaak.
Jodenhaas “Diamant Agnus” 250gr
29
50
Mager schouderstuk afkomstig van het “Irish Agnus”-runderras. Dit ras is grasgevoederd.
Pulled pork burger "Smaakmakers"
22
50
brioche bun / zoetzure groentjes / pulled pork “Smaakmakers”
Ribbetjes "St. Louis Cut"
34
50
12 uur low&slow gegaard / geglaceerd met huisgemaakte BBQ saus / mangosweet chili / looksaus / slaatje “2460” / sidedish*
Beetroot burger
22
00
black bun / rodebietenburger / guacamole / zure room / optie: cheddar
Salades
Caesar salade "L2A Style"
22
50
krokant gebakken kip / huisgemaakte caesar dressing / Romeinse salade / ansjovis / Grana Padano / tomaat / crutons
Salade geitenkaas "van de Polle"
21
50
geitenkaas van de Polle uit Lichtaart / luikse siroop / appel / spek / huisgemaakte dressing / salademengeling
Dessert
Moelleux au chocolat
11
50
chocolade / Oreo / vanille ijs
Dame blanche
10
00
vanille / chocolade / verse room / koekjescrumble
Cheesecake
11
00
bosvruchten / aardbei / vanille ijs
Tarte tatin
10
50
appel / vanille / speculoos / kaneel / speculoos ijs
Kids
Steeds geserveerd met salade, frietjes en saus
Curryworst
8
50
Fishstick
11
00
Kipnuggets
10
50
Halve lat ribben
12
00