Kom proeven van onze zomerse gerechten met passie bereid door onze chef Vincent Geudens.
Menu onder voorbehoud van updates in recepten en prijzen.
-
Barfood
Lekkere aperitiefhapjes als starter of als u enkel iets komt drinken-
Tapasschotel Deluxe 2 pers.
3500charcuterie / Manchego kaas / olijven / ansjovis / lookbroodjes op de Ofyr / gelakte kippenvleugeltjes / Albondigas -
Gelakte kippenvleugeltjes op de Ofyr
1150chilisaus / pinda / lente ui -
Nacho's Deluxe
1200guacamole / zure room / cheddar / tomaatlook salsa / jalapenos -
Vegetarische loempia's
850chilisaus / pinda / lente ui -
Tapasschotel 2 pers.
2650charcuterie / Manchego kaas / olijven / ansjovis / lookbroodjes op de Ofyr
-
-
Voorgerecht
-
Duo kaas-garnaalkroket
1850artisanale kroketten van den Bruno -
Scampi's op de Ofyr
1650lichte looksaus / zomergroentjes -
Ceviche van zalm
1950kortgegaarde zalm in zuur / Asian infused / fijne groentjes / koriander -
Rundscarpaccio Agnus
1850sweety drops / Grana Padano / aged balsamico / rucola
-
-
Hoofdgerecht
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met ons slaatje “2460” en een keuze uit onze sidedishes. Onze "Premium Cut" steakselectie werd zorgvuldig gemaakt door onze chef en geserveerd met een huisbereide bearnaise, pepersaus of champignonsaus.-
Kogelsteak “Canadian Grainfed Agnus” 250gr
2950Bovenbil afkomstig van het “Irish Agnus”-runderras uit Canada. Dit ras is graangevoederd wat resulteert in een ronder en voller mondgevoel met een gebalanceerde vleessmaak. -
Jodenhaas “Diamant Agnus” 250gr
2950Mager schouderstuk afkomstig van het “Irish Agnus”-runderras. Dit ras is grasgevoederd. -
Entrecote “Holsteiner Friesian” 300gr
3550Stuk van de dunne lende van het “Holstein”-melkveeras grasgevoederd in de Oostenrijkse bergen. Na de melkproductie krijgt het ras nog extra voeding om de spiermassa te verbeteren wat resulteert in een smaakvol stuk vlees met een aangename “bite”. -
Kabeljauw op de Ofyr
2900gebrande prei / karnemelkpuree / huisbereide tomaat-speksaus -
Gamba's op de Ofyr
2600citrus olie / chorizo -
Pasta vongole
2500vongole / pasta van de Pepe / kerstomaat / look / Grana Padano / peterselie -
Mosselen
vanaf juli -
Pulled pork burger "Smaakmakers"
2250brioche bun / zoetzure groentjes / pulled pork “Smaakmakers” -
Ribbetjes "St. Louis Cut"
345012 uur low&slow gegaard / geglaceerd met huisgemaakte BBQ saus / mangosweet chili / looksaus / slaatje “2460” / sidedish* -
Beetroot burger
2200black bun / rodebietenburger / guacamole / zure room / optie: cheddar -
Sidedishes keuze (inbegrepen)
frietjes / zoete aardappel in de schil met frisse yoghurt-kruidendressing / tapenadebrood op de Ofyr
-
-
Salades
-
Salade geitenkaas "van de Polle"
2150geitenkaas van de Polle uit Lichtaart / luikse siroop / appel / spek / huisgemaakte dressing / salademengeling -
Caesar salade "L2A Style"
2250krokant gebakken kip / huisgemaakte caesar dressing / Romeinse salade / ansjovis / Grana Padano / tomaat / crutons
-
-
Dessert
-
Assortiment kazen
1500chutney / hartig brood -
Dame blanche
1000vanille / chocolade / verse room / koekjescrumble -
Cheesecake
1100bosvruchten / aardbei / vanille ijs -
Tarte tatin
1050appel / vanille / speculoos / kaneel / speculoos ijs -
Moelleux au chocolat
1150chocolade / Oreo / vanille ijs
-
-
Kids
Steeds geserveerd met salade, frietjes en saus-
Curryworst
850 -
Fishstick
1100 -
Kipnuggets
1050 -
Halve lat ribben
1200
-